OVE GODINE SE SVI RAZVODE, A ONI SE NIKAKO NE DAJU: Njemu poručili da mu treba MRŠAVIJA, a on ih PATOSIRAO
Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

DA LI JE REALNO OVO?

OVE GODINE SE SVI RAZVODE, A ONI SE NIKAKO NE DAJU: Njemu poručili da mu treba MRŠAVIJA, a on ih PATOSIRAO

Oboje se često u javnosti ponašaju kao tinejdžeri koji su se tek zaljubili.

Objavljeno: 07:25h

Možemo slobodno priznati, naročito danas kada papire za razvod predaju i parovi u čiju ljubav nikada nismo sumnja, da je zaista malo brakova u Holivudu koji su toliko jaki kao što je ona između Pirsa Brosnana i njegove 10 godina mlađe supruge Kili Šej Smit. Njihov odnos ništa nije moglo da naruši, čak i kada se gotovo celi svet urotio protiv njihovog braka.

Pirs je sve ove godine brani od užasnih napada javnosti zbog izgleda. Mnogi su otišli toliko daleko da su mu poručivali da mu treba "lepša i mršavija", pa čak i nudili njegovoj supruzi besplatne intervencije kako bi sredila svoj izgled.

Što su komentari bili suroviji, to je Brosnan više voleo svoju suprugu. No o čemu se zapravo radi? Glumac, koji i dan-danas, iako je pre 2 dana napunio 71 godinu, važi za jednog od najvećih zavodnika, nikad nije krio da ga je Kili "spasila"uprkos tome što mnogi smatraju da "ljubi prosečnu".

Oboje se često u javnosti ponašaju kao tinejdžeri koji su se tek zaljubili.
Oboje se često u javnosti ponašaju kao tinejdžeri koji su se tek zaljubili.foto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak glumac je uvek naglašavao da njemu ne treba model, već prava žena, te da je ne bi menjao ni za jednu. Na komentare, ma koliko da se trudio, nije mogao da ostane imun, ali je na iste više nego šmekerski odgovorio: "Ona je jedna u milion. Tako sam srećan što sam je našao."

"Volim njenu vitalnost, njenu strast. Kada me Kili pogleda, uvek me iznova obara s nogu i osećam klecanje u kolenima", objasnio je Pirs svojevremeno i oduševio žene širom sveta.

Pirs je tada ostao sam sa troje dece
Pirs je tada ostao sam sa troje decefoto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Oboje se često u javnosti ponašaju kao tinejdžeri koji su se tek zaljubili. Možda ih je toliko povezalo upravo to što je Brosnan pre Kili mislio da će zauvek ostati sam. Naime, glumac je 1991. godine postao udovac, kada je njegova prva supruga Kasandra Haris preminula od raka jajnika u 39. godini. Pirs je ostao sam sa troje dece i ne krije da je to bio užasno težak period za njega.

Upravo Kili je Pirsu vratila osmeh na lice

Kako je glumac i sam isticao mnogo puta, smatrao je da nakon Kasandre nikada više nikoga neće voleti, međutim, onda je Kili ušetala u njegov život i bila mu ogromna potpora u najgorem trenutku.

Sasvim se posvetio deci i glumi, a nova romansa mu nije bila ni na kraj pameti. A onda je, iznenada, upoznao lepu Kili na plaži u Meksiku 1994. godine. Sedam godina kasnije razmenili su bračne zavete, a dobili su i dva sina - Dilana i Parisa.

Njihov brak je tokom svih ovih godina bio bez ikakvih javnih trzavica
Njihov brak je tokom svih ovih godina bio bez ikakvih javnih trzavicafoto: Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Znam kako je to biti udovac, ali i kako ponovo pronaći ljubav. Uvek postoji nada, a život je prepun uspona i padova. Ali uprkos svemu, uspomena na Kasandru i njenu borbu s rakom nikada neće biti zaboravljena", objasnio je jednom prilikom irski glumac.

Gubitak velike ljubavi nije jedina tragedija koju je Pirs doživeo. 28. juna 2013. izgubio je ćerku Šarlot, koja je, kao i njena majka, imala rak jajnika, a upravo mu je Kili, ponovo, bila najveća podrška i ona koja mu je pomogla da prebrodi mentalne probleme.

Kili mu je bila najveća podrška
Kili mu je bila najveća podrškafoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njihov brak je tokom svih ovih godina bio bez ikakvih javnih trzavica, ali mediji nisu mogli da ne primete kako se novinarka vremenom ugojila. To je, iz nekog razloga, svima smetalo – osim, naravno, samom Brosnanu.

On kao da je sa svakim novim kilogramom još više voleo svoju suprugu, te jednino što možemo da mu kažemo je ogromno bravo i - muškarci, učite od najboljeg frajera Holivuda kako se tretira žena!

Bonus video:

00:17

Gypsy otpevali jedan od svojih najvećih hitova Bamboleio

(Espreso / Wanted / Prenela:M.S. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.